Ariana Grande Today

Kiről is van szó?

Ariana Grande-Butera 1993. június 26-án született, Boca Raton amerikai településen, Floridában. Szülei Edward Butera és Joan Grande. Anyai ágról van egy tíz évvel idősebb bátyja, Frankie Grande, aki háttértáncos. Ariana többféle vallás hívője, mint ahogyan a származása is. Ariana 2008-ban, 15 évesen lépett először színpadra, egy Broadwayi musical keretein belül, majd rá két évre a színészeti tehetségével figyeltek fel rá.

001. Hírek & cikkek
002. Ariana Grande
003. Fotótár
004. Facebook oldal
005. Regisztráció

 
Chat
 
Partnerek

Jelentkezz a chatbe!

 
Turné dátumok

Június 4.
One Love Machester
- Manchester, United Kingdom

Június 7.
AccorHotels Arena
- Paris, France

Júnus 9.
Halle Tony Garnier
Lyon, France

Június 11.
MEO Arena
Lisbon, Portugal

Június 13.
Palau Sant Jordi
Bercelona, Spain

Június 15.
Palalottomatica
Rome, Italy

 
Munkálatok

One Love Manchester (2017)
Mi ez? Jótékonysági koncert
Mikor? 2017. június 4.

Dangerous Woman Tour (2017)
Mi ez? Világkörüli turné
Indulás? 2017. február 3.

Dangerous Woman Album (2017)
Mi ez? Album
Mikor? .. jelent meg

Sweet Like Candy (2016)
Mi ez? Ariana Grande új illata
Mikor? 2016 július 20-án jelent meg

 
Archívum
Friss bejegyzések
2017.06.10. 13:35
2017.06.09. 10:46
2017.06.08. 18:06
2017.06.06. 19:21
2017.06.05. 21:23
 
Információk az oldalról

Szerkesztő: Deliah
Téma: Ariana Grande
URL: ariana-grande.gportal.hu
Szolgáltató: G-Portal & Sosugary
Nyitás: 2017. 05. 27.
Elérhetőségagrande@gportal.hu
Design: 1. publikus verzió
Segítségek: Lindadesign

~ Az oldalon minden tartalom saját, kivéve a kódot, aminek a forrását fent meg is említettem. Az oldal azért jött létre, hogy minden rajongó megismerje Arianat még jobban, illetve első kézből értesüljön a vele kapcsolatos hírekkel, mivel az ariana-grande.gportal.hu az egyetlen magyar hírforrás az énekesnőről!

 
Facebook
 
Ariana today
Archívum - 2017. május

A magyar híradóban

2017.05.28. 13:17, Deliah

A manchesteri terrortámadás az egész világot megrázta, még a magyarországi hírek is erről szólnak, nézzétek meg.

Hazautazott a családjához

2017.05.27. 21:16, Deliah

Mint ahogyan a legelső bejegyzésben említettem nektek, a manchesteri terrortámadás után Ariana hazautazott a családjához, Boca Ratonba, Floridába. A repülőgépről sírva szállt le és sietett barátja, Mac Miller karjaiba. Ezenkívül még az édesanyja és a testvére, Frankie Grande is ott várta őt.

   

Meglátogatta a sérülteket II. Erzsébet

2017.05.27. 20:44, Deliah

Erzsébet királynő meglátogatta a kórházban a manchesteri terrortámadás sérültjeit, ahogy az egész világot, Arianat, úgy II. Erzsébet királynőt is nagyon megviselte az eset, így ő is úgy segít, ahogy tud. Ezúttal meglátogatta a terrortámadás sérültjeit, a Department of General Medicine The Royal Children's kórházban, ahol többnyire beszélgetett velük, sok erőt, kitartást kívánt és köszönetet mondott kórházi dolgozók munkájukért.

Robbantás Ariana Grande manchesteri koncertjén

2017.05.27. 19:14, Deliah

Május 22-én, hétfőn éjszaka Ariana Manchesterben, a 21 ezer férőhelyes Arenában koncertezett. A koncert végén, amint Ariana elhagyta a színpadot, terrortámadás érte őket, este fél 11 után. Rengeteg videó készült a szörnyű tragédiáról, rengeteg ember megsérült, kb 110 fő, több ember pedig életét vesztette, eddig 22 halálos áldozatról számoltak be. Ami a legrosszabb, hogy a koncerten többnyire kiskorú gyermekek tartózkodtak.

A robbanás az előtérben történt, így a rajongók hatalmas dörrenést hallottak, ezt követően mindenki pánikba esett és elkezdtek szaladni, egymást taposni, mindenki próbált menekülni és megkeresni azokat, akikkel érkeztek. Sajnos kijutni is nehéz volt, ugyanis az összes kijárat addigra eltorlaszolódott. Akkora volt a robbanás, hogy az Arénát körülvevő házakban is mind hallani lehetett.

Egy férfi, aki részt vett a koncerten, azt nyilatkozta, hogy olyan nagy volt a robbanás, hogy földhöz vágta, majd amikor sikerült felkelnie, látta, hogy 20-30 sebesült, véres ember fekszik a földön, rengeteg sokkos állapotú 13 év körüli fiatal volt köztük. A férfi is próbálta a családját megkeresni, majd a mentősöknek is segített a sebesülteket ellátni. Egy lány elmondása szerint pedig a bomba teli lehetett csavarokkal, szögekkel, reteszekkel, ugyanis több ember az miatt sérült meg, hogy lábába és hasába fúródott.

Szörnyű, hogy ilyen egyáltalán megtörténhet, egy ilyen dolog miatt ártatlan kislányoknak kell meghalniuk, ez a tragédia az egész világot megrázta, Ariana is sokkos állapotba került, fel sem tudja fogni, hogy mi történt, lemondta a világ körüli turnéját és hazautazott a családjához, és barátjához, Mac Millerhez Boca Ratonba, Floridába.... A reptéren még képek is készültek, amint Ariana megérkezik, sírva és a barátja karjai közé siet.

Ariana today

2017.05.27. 11:47, Deliah

Üdvözlök mindenkit az ariana-grande.gportal.hu oldalon!

Engem ismerhettek az arianagrande.gportal.hu oldalról, amit még szerintem körülbelül három éve szerkesztettem, egy évig, majd töröltem is, mert abbahagytam egy időre a gportalt és gondoltam már soha nem térek vissza, nem hogy Arianas oldallal, de még csak sztárossal sem. Majd valami megváltozott, és itt vagyok. Ez egy véletlen egybeesés, hogy pont a szörnyűséges terrortámadás időszakában, de ettől függetlenül arról is be fogok nektek számolni, minden egyes másodpercről!

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!    *****    INGYENES HOROSZKÓP ELEMZÉS, ASZTROLÓGIA OKTATÁS! CSAK REGISZTRÁLNOD KELL!    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Erdõszéli tudósítónk jelenti: Marculábi cica éjszakai felfedezõútra indult! Gyertek ti is! Részletek a Mesetárban!    *****    Születési horoszkóp 1000 Ft. 3 év elõrejelzés 1000 Ft. Párkapcsolati elemzés 1000 Ft. Óriási nyári akció csak nálam!!!    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Filmek itt!    *****    Ha szeretsz filmet nézni klikk ide! Klikk klikk    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    Megújult külsõvel vár Magyarország egyetlen Olicity rajongói lapja! Mindennap friss hírek a sorozatról és a párosról!    *****    Készítsd el saját horoszkópod ingyen,csak kattints!Fantasztikus akciók a fõoldalon,ezt nem szabad kihagyni! Látogas meg!    *****    BLOG, STORYK, KRITIKÁK, BESZÁMOLÓK, KEDVENCEK, DIVAT, SZÉPSÉGÁPOLÁS, LAKBERENDEZÉS, MINDEN AMI EGY BLOGRA KELL!    *****    Nyári akció,minden horoszkóp megrendelés 1000 Ft. Rendelj most szeretteidnek ajándék horoszkópot.Várlak az oldalamon!    *****    Gréti. 23. ExmisszusGyakornok. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. ErikKarlsson. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Azt mondják, hogy amikor egy fõnix meghal, a hamvaiból egy sokkal szebb, sokkal erõsebb madár születik…    *****    Fantasztikus nyári akció,minden horoszkóp megrendelés 1000 Ft. Rendelj most szeretteidnek ajándékot.Várlak az oldalamon!    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    #forpony#forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony